Soldatul călătorește 40 de ore pentru a face pe „pacientul” pentru a-și surprinde soția

Este copleșitor să citești povești de succes ale relațiilor la distanță lungă. Ei spun că distanța face ca inima să devină mai îndrăgită. Acest lucru este valabil pentru acest cuplu care a trebuit să trăiască separat datorită liniei lor de muncă.

Joshua Splinter lucrează ca medic de familie pentru Garda Națională a Armatei Texas. El și soția sa au avut de a face cu distanța lungă de când a fost staționat în Djibouti, Africa. Soția sa, care este, de asemenea, doctor locuiește în Texas, care se află la aproximativ 8.500 de mile distanță de el.

Într-o zi, Iosua a decis că este timpul să-i ofere iubitei lui o surpriză plăcută. După 5 luni de stat în Africa, a primit în sfârșit vestea că poate pleca acasă. Era foarte încântat să-și împacheteze lucrurile și să zboare înapoi acasă la soția sa, dar știa că Alice merita ceva mai bun decât atât. În timp ce el era plecat, ea lucrase din greu pentru a-și termina programul de rezidență.

Nici nu s-ar fi gandit ca soțul ei are o surpriză pregătită pentru ea. Deci, acest medic de armată a decis să o viziteze la cabinetul medicilor ei. Este pediatru și știe că va fi în clinica ei când va ajunge.

Pentru a face această surpriză, Iosua a trebuit să se prezinte ca un nou pacient în timp ce aștepta la clinica soției sale. El a fost transportat înapoi acasă cu aeronave militare. Era un zbor lung de 40 de ore, dar nu-i păsa. Ceea ce a îngreunat toate acestea a fost diferența de fusuri orare. El a fost obligat să o mintă în timp ce vorbeau.

El spunea că era ora lui de culcare când, în realitate, se aflau în același fus orar.

Joshua s-a asigurat că a înregistrat asta o dată într-un moment al vieții. A ajuns la clinica soției sale. În videoclipul său, el a spus: „Sunt complet “hype”. Sunt mult mai emotionat decât credeam că voi fi.

”Pentru ca acest plan să fie unul de succes, el i-a cerut ajutor prietenului său. Acest prieten este unul dintre colegii lui Alice. Din fericire, prietenul este mai mult decât fericit să ajute cu surpriza sa epică. Prietenul a recunoscut: „Sunt atât de încântat!”

Așa cum a fost surprinsă în videoclip, o femeie deschide ușa. Au crezut că s-au prins, dar din fericire, a fost doar una dintre asistentele din clinică. Așa că prietenul a informat-o pe asistentă. El a urmat-o ca să o ducă pe Alice.

Câteva clipe mai târziu, prietenul a revenit în cameră. Prietenul poate fi auzit spunându-i lui Joshua: „Mi-ar plăcea să-l întâlnești pe dr. Alice.”

Alice intră și îi spuse „Bună” pentru o scurtă clipă, până când își aruncă ochii asupra lui. În mai puțin de o secundă, o adevarata surprindere poate fi văzută pe chipul lui Alice! A lăsat doar clipboard-ul să cadă pe podea în timp ce se mișcă pentru a-i oferi soțului ei o îmbrățișare uriașă. În cele din urmă, ei sunt din nou imbratisati.

Servirea armatei nu este ușoară, mai ales pentru familii. De aceea, reuniunile de genul acesta nu reușesc niciodată să ne atingă inima profund. Este copleșitor să vezi cum Iosua a ieșit din drum, a călătorit 40 de ore în plus pe tot globul, pentru a face această reuniune una memorabilă.

Zâmbetul acela imens de pe fața ei și îmbrățișarea stransa pe care i-a oferit-o este un bun indiciu că toate eforturile sale au meritat.