Cum a pierdut aceasta femeie 225 de kilograme. “Ma simt atat de bine si sunt atat de fericita”

Pierderea în greutate este unul dintre cele mai dificile lucruri de realizat în viață. Este foarte ușor să adăugați mai multe la aceste kilograme, dar când este timpul să scapam de ele, este o provocare. Iar atunci când greutatea vă scapă de sub control, reducerea acesteia nu va fi ușoară.

Atunci când spectacolul “My 600lb Life started airing” a început să se difuzeze, mii de oameni nu se mai saturau de aceasta emisiune. Acest program a fost plin de promisiuni minunate. Aceasta a devenit o inspirație pentru alții care doreau să slăbească. În cadrul emisiunii, veți vedea persoane obeze morbide, care sunt disperate să caute opțiuni de slăbit. Ei speră că într-o zi, vor duce din nou o viață mai sănătoasă și mai activă.

Milla este o mamă de cinci ani. Greutatea ei când a intrat în emisiune a fost de 340 de kilograme. Locuia cu familia la casa lor din Fayetteville, Tennessee. Din cauza greutății sale, nu a putut face nimic de una singura. Ea se baza pe membrii familiei pentru a o ajuta să-și spele corpul și chiar să se curățească sub pliurile de grăsime. Milla nu putea merge fără ajutorul lor.

În urmă cu trei ani, Milla l-a cunoscut pe doctorul Younan Nowzaradan. Avea 341 de kilograme atunci. Știa că trebuie să facă ceva cu greutatea ei pentru că se va confrunta cu moartea dacă continua să-și trăiască viața în acea stare.

Greutatea ei a împiedicat-o definitiv să trăiască o viață fericită și normală. Milla cântărea atât de mult, încât nici măcar nu se putea mișca. Ea era doar blocată în pat, în timp ce dezvolta un lipom de 43 de kilograme pe picior. Din cauza acestei creșteri, o durea foarte tare de fiecare data cand incerca sa stea in picioare

În timpul emisiunii, a dezvăluit medicului că nu a mers pe cont propriu în ultimii 13 ani din cauza acestei creșteri dureroase. A recunoscut că trăiește o viață mizerabilă. Ea a mai spus medicului că vrea să-și schimbe viața și să devină fericită și sănătoasă încă o dată.

În cadrul emisiunii, Milla a spus: „Fiecare zi din viața mea este mizerabilă. Sunt prinsa între aceste patru ziduri de mai bine de doi ani. De atunci, n-am mai stat niciodata in picioare. Tot ce pot face este să mănânc și să dorm. ”

Voia să trăiască pentru copiii ei. Erau forța ei motrice pentru a se schimba. Și dacă nu ar fi pentru ei, ea nu ar fi trăit. Aveau să aibă grijă de ea și îi aduceau orice mâncare pe care și-o dorea. A fost foarte norocoasă, chiar daca patru dintre copiii ei au fost adoptați. Au tratat-o și au iubit-o ca pe propria lor mamă.

De la emisiune, ea a făcut schimbări atât de mari. În următorii trei ani, ea a dovedit tuturor că este dispusă să-și întoarcă viața. Ea a slăbit încet. De-a lungul anilor de muncă asiduă, perseverență și tratament, Milla a reușit să dea jos cu succes 225 de kilograme!

Acum, această mamă este in cea mai buna conditie fizica din viata ei. Milla a dovedit tuturor că este posibil să pierzi sute de kilograme. Cu munca grea și perseverență și cu dragostea și sprijinul familiei și prietenilor, orice este posibil.